El FC Andorra derrota el Terrassa en la Copa Catalunya per començar la temporada (2-1)

El Futbol Club ha estrenat amb bon peu la temporada com equip de Segona B. Els tricolors han començat la campanya amb partit oficial i victòria. Triomf patit 2 a 1 contra el Terrassa, el que permet accedir a la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, diumenge altre cop a Encamp contra el Lleida.

Abans del partit Gabri es saludava amb Xavi Molist, ara entrenador del Terrassa i abans companys a la Masia. No és molt habitual començar temporada amb un partit oficial però donades les circumstàncies l'Andorra ha sortit a totes contra un equip més rodat.

Forgas ha tingut la més clara de la primera meitat en el minut 12 però no pot superar el porter en el u contra u. La passada ha estat de Palanca, el davanter i Javi Martos han estat les novetats al onze respecte l'any passat. Precisament Martos ha salvat sota pals el gol del Terrassa als 22 minuts. Ja en el temps afegit de la primera meitat llançament llarg de banda de Fede Bessone. Toca un defensa, la pilota cau al voltant d'Adri que improvisa una xilena espectacular al fons de la xarxa.

A la segona meitat el Terrasa ha fet un pas endevant. Si el gol de l'Andorra ha estat bonic l'empat dels egarencs no s'ha quedat curt. Pelegrín etziva aquest cacau que entra per l'escaire. L'Andorra ha reaccionat. Roba Tacón i Moha i Forgas acaben marejant porter i fins i tot a la grada per finalment marcar el 2 a 1. Quedaven minuts, l'Andorra s'ha dedicat a controlar el partit.

El Terrassa n'ha tingut alguna sobretot en els darrers minuts quan l'Andorra ha jugat amb 10 per rampes de Riverola amb els canvis ja exhaurits.

2 a 1 i l'equip que segueix viu a la competició. Dimecres amistós a domicili contra el Mollerusa. Diumenge segona eliminatòria de la Copa Catalunya contra el Lleida de nou a Prada de Moles.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero