L'FC Andorra comença la segona fase amb una victòria contra el líder

Debut del FC Andorra a la segona fase amb una victòria de prestigi contra l'Eivissa, líder destacat del grup 3 de Segona B. Un únic gol de Carlos Martínez a la primera meitat ha estat suficient per sumar els tres punts i fer augmentar les opcions tricolors d'arribar al play off d'ascens a Segona A.

Gran jornada de futbol a Prada de Moles per obrir la segona fase amb un 40 per cent de l'aforament disponible. L'Andorra, amb molts canvis a l'onze, ha controlat el partit des del xiulet inicial però l'Eivissa no feia cap concessió dintre l'àrea.

Els Balears s'han acostat en un parell d'ocasions, però ha aparegut Nico Ratti. El porter format a la base del club ha fet dues aturades providencials, a banda de contribuir de manera determinant en la sortida de pilota.

En el minut 27 ha arribat l'acció decisiva del partit. Incursió per banda esquerra i, quan la jugada sembla que arriba al seu final, apareix Pastor per banda dreta per revifar-la. Li dona la pilota a Pau Martínez i aquest a Carlitos, el 'killer' de l'Andorra no perdona. Aquest és el 12è gol de Carlos Martínez, màxim golejador al grup 3 de Segona B.

A la segona meitat s'ha mantingut la tònica del partit. A diferència de la primera, l'Andorra dominava i a més creava perill i sempre ha estat més a prop el 2 a 0 que l'empat. Sarabia ha introduït canvis per seguir mantenint a ratlla el líder.

Riverola també ha quallat un bon partit contra el seu exequip i ha estat molt a prop de marcar. Però el gol de la tranquil·litat no ha arribat. En els darrers minuts s'ha patit, però ha estat més pel marcador tan just que pel perill que creava l'Eivissa.

Per a Sarabia aquesta victòria "és una demostració de què podem". Sobretot creu que ha de servir de cara a l'equip, "per saber que quan estem centrats, som un equip i gaudim, som capaços de guanyar a qualsevol".

Amb el triomf d'avui l'Andorra abandona el fanalet vermell en aquesta segona fase. Els d'Eder Sarabia queden a tocar de la quarta plaça. El proper partit en set dies al camp de l'ara cuer el Vila-real B.

Imatge: Ricard Tenza