El FC Andorra prepara la visita del penúltim classificat, l'Eivissa

www.andorradifusio.ad

El FC Andorra respira més tranquil després de trencar a Cartagena la mala ratxa fora de casa. L'equip ha tornat aquest dimecres al matí als entrenaments, amb la convicció que s'ha de donar continuïtat a la victòria sumant tres punts més dissabte contra l'Eivissa, un rival que arriba necessitat.

La confiança ha tornat al vestidor tricolor, personificada en Iván Gil, autor del primer gol al Cartagonova i que ja en suma tres aquesta temporada. Els tricolors cada vegada veuen la zona de perill més allunyada després de la victòria a Cartagena. Gil afirma que ja està adaptat totalment al joc que vol Eder Sarabia. "Estic molt content i molt tranquil. Sí que es veritat que l'any passat quan vaig arribar em va costar, però poc a poc he anat donant aquesta passa endavant i estic molt content".

L'Andorra busca donar continuïtat a la victòria tornant a sumar tres punts dissabte al Nacional en la visita del penúltim classificat, l'Eivissa. Un partit amb trampa. Gil creu que han d'estar a l'aguait. "Són partits que potser et costen més per les necessitats que tenen. Hem afrontat la setmana diferent després de la darrera victòria". A més, considera que els deixaran tenir la pilota. "L'Eivissa crec que es tancarà a darrere, que ens deixarà jugar per poder sortir al contraatac". 

Els tricolors ja van guanyar l'Eivissa en la primera volta, amb un gol de penal de Sinan Bakis. Va ser l'última victòria com a visitant abans de guanyar a Cartagena gairebé quatre mesos més tard.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

Primer entrenament de Joan Verdú a Soldeu El MoraBanc Andorra prepara el partit contra el perillós Juaristi