El FC Andorra rebaixa en 50.000 euros el deute històric

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra celebrarà assemblea ordinària el 28 de juny, a la Llacuna. El club presentarà la liquidació de l'exercici 2017, en el qual ha retallat 50.000 euros del deute històric.

La junta que presideix Albert Ferré presentarà davant els socis un deute històric d'uns 200.000 euros, després d'haver-ne retallat 50.000 gràcies a l'ingrés dels diners de la UEFA per la cessió dels internacionals per al darrer Pre-Europeu. L'Andorra exposarà a l'assemblea un projecte de pressupost per al 2018, que podria variar en funció de la subvenció que rebi el club del Govern. En aquest sentit, el club lamenta no conèixer encara quina serà l'aportació anual de diners públics a aquestes alçades d'any .

A l'assemblea es podria parlar també de la reclamació del darrer president, Lluís España. L'exdirigent assegura que el club li deu més de 300.000 euros, que hauria posat durant els tres anys de mandat. L'actual junta, però, constata que España no els ha presentat cap factura que acrediti la despesa.

Quant a la vessant esportiva, la junta ha parlat pràcticament amb tota la plantilla i veu bona predisposició perquè la temporada vinent segueixi el gros de l'equip. No continuaran ni el tècnic, Candi Viladrich, ni el porter Ferran Pol.

L'equip tancarà avui la temporada col·laborant amb les 12 hores d'esport Vall Banc contra el càncer. Els tricolors jugaran un amistós contra un combinat de la lliga nacional a l'estadi Comunal.

Informa: Sergi Cano

Comparteix:

Sant Julià viurà el duel entre l'ajustada part alta de la classifiació del Mundial de trial L'Andorra Senior Cup omple els camps de futbolistes veterans