L'FC Andorra tanca la primera volta amb victòria i a un punt del líder

El Futbol Club Andorra ha arrodonit un gran cap de setmana per a l'esport del país. Els tricolors han tancat la primera volta amb una meritòria victòria 1 a 0 sobre l'Olot i comencen el 2020 de la millor manera. Els de Gabri són tercers a només un punt del líder.

Després de l'aturada nadalenca s'ha fet llarga l'espera per tornar a veure en acció l'FC Andorra. El partit ha començat amb moltes alternatives. Moha ha tingut la primera i poc després l'Olot la més clara. Una clamorosa errada en el servei de banda de Jilmar està a punt de suposar el 0 a 1 però allà hi havia la cama de Nico Ratti exercint de porter d'handbol. Moha ha tingut tres accions molt similars amb pilotes que li han caigut al segon pal. El porter o la defensa acabaven desfent el perill. La quarta opció ha arribat en el darrer minut de la primera meitat. Aquesta vegada l'hàbil extrem ha sorprès Ballesté amb la seva rematada.

A la segona meitat malgrat l'empenta de l'equip volcànic l'Andorra ha tingut bones opcions per sentenciar. L'àrbitre tampoc ha volgut veure un clar penal sobre Moussa. En els darrers minuts ha debutat Adri Lledó. L'Olot ho ha intentat però els tres punts s'han quedat a casa.

Ha estat una jornada rodona, el triomf de l'Andorra combinat amb la derrota dels tres primers classificats deixa els tricolors a només un punt del líder, en una ajustada classificació on els cinc primers classificats estan separats per només tres punts.

Imatge: Desirée Sala