El FC Andorra tanca la temporada fora de casa amb un empat a Leganés (1-1)

Els tricolors tanquen la seva primera experiència a segona

Els tricolors tanquen la seva primera experiència a segona divisió amb 5 victòries, 8 empats i 8 derrotes fora de casa. Àlex Pastor ha avançat els tricolors a la sortida d'un còrner a l'equador de la primera meitat i, poc abans del descans, Karrkaburu ha fet l'empat a 1 amb un golàs.

Ara fa un any, el FC Andorra va pujar a segona divisió després de superar l'UCAM Múrcia al Nacional. Aquest diumenge, els tricolors han celebrat el seu primer aniversari a la categoria de plata del futbol espanyol amb un empat a Butarque contra el Leganés, per 1 a 1.

Eder Sarabia ha tornat a fer rotacions a l'onze inicial donant entrada a Nico Ratti en porteria i Pastor en defensa, entre altres. L'Andorra ha tingut problemes en la sortida de pilota i el Leganés ha generat perill amb un parell de rematades de Cissé. Al minut 23, Carlos Martínez ha tingut una ocasió clara amb un mà a mà que ha aturat Jiménez. En el córner posterior, Àlex Pastor ha fet el primer amb un cop de cap dins de l'àrea completament sol.

El gol ha estabornit el Leganés i Martínez ha perdonat el segon als 27 minuts, després d'una bona passada de Jacobo. Els tricolors han dominat i els bons minuts s'han traduït en un reguitzell d'ocasions. Al 37, novament, Jiménez ha salvat el segon amb una aturada a un xut de Petxarroman després d'una bona acció individual de Germán Valera. Quan millor estava l'Andorra, Karrikaburu ha fet l'empat al minut 40. El davanter ha enviat a l'escaire un xut encreuat des del vèrtex de l'àrea impossible per a Nico Ratti, 1 a 1.

A la sortida de vestidors, el conjunt d'Eder Sarabia ha sortit agressiu i valent i als dos minuts Àlex Valle ha provat fortuna amb un fort xut, però s'ha trobat amb el porter. El Leganés ha guanyat protagonisme i Ratti ha salvat el segon amb una rematada de Cissé. Al 70, Karrikaburu ha estavellat una pilota al pal després de plantar-se sol davant Nico Ratti. El porter tricolor ha tingut una actuació destacada amb aturades de mèrit.

Els madrilenys han perdonat i al final, 1 a 1, en el darrer partit fora de casa de la temporada. Els tricolors tancaran la temporada dissabte vinent a casa contra el Vila-real B a un quart de cinc de la tarda.

Foto cedida: FC Andorra