El FC Andorra torna a guanyar sense repetir les bones sensacions del debut en un partit marcat per la calamarsa

Segon partit, segona victòria per al Futbol Club Andorra en aquest inici de pretemporada. Amb tot, l'equip dirigit per Nacho Castro no ha repetit les bones sensacions del debut i ha patit per guanyar al Martorell, un equip de Primera Catalana.

Nacho Castro ha sortit amb 6 jugadors de l'any passat. En aquest inici de pretemporada el tècnic està plantejant un 4-3-3 amb els laterals força avançats i el pivot defensiu, aquest dissabte Pedraza, reculant per participar en la sortida de la pilota.

Precisament, una badada en la sortida els ha costat un gol als 6 minuts. Güell supera Huesca. En una de les poques aproximacions locals, bona triangulació per banda dreta als 31 minuts, la centrada de Sergi Serrano ha acabat impulsada per un defensa al fons de la xarxa.

Abans del descans, l'Andorra ha gaudit d'un parell d'ocasions. El partit ha estat a porta tancada, però alguns incondicionals l'han seguit des de darrere les tanques.

Més difícil ha estat seguir el duel a la segona meitat. Als deu minuts de la segona part ha començat a caure calamarsa i al 52 l'àrbitre s'ha vist obligat a aturar el partit. Només han estat cinc minuts d'aturada.

A la represa, penal innocent sobre Riverola que falla Carlos Martínez. El davanter ha fallat els dos penals que ha xutat amb l'Andorra.

En el minut 75 falta lateral que executa Riverola. La seva centrada xut acaba al fons de la xarxa. El 2 a 1 ja ha estat definitiu. Segon partit i segon triomf, però sense les bones sensacions del debut contra el Sabadell.

Nacho Castro, ha comentat l'actuació davant del Martorell i ha destacat la bona actuació de l'equip rival. "Han tingut un nivell d'intensitat molt alt i en certs moments no hem sabut atacar el seu entramat defensiu".

En aquesta línia el jugador del FC Andorra, Martí Riverola, creu que "ens ha costat una mica entrar en ritme", però ha remarcat que "el més important és que hem aconseguit treure el partit i recuperar aquesta confiança que hem de tenir".

Imatge: Txema Galilea