ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Federació de Ciclisme haurà de tornar a convocar eleccions en no complir l'únic possible candidat el requisit de la nacionalitat andorrana

www.andorradifusio.ad

Compàs d'espera a la Federació de Ciclisme. Aquest dimecres s'acabava el termini per presentar candidatures per rellevar Gerard Riart al capdavant de l'entitat, però no hi va haver cap aspirant. Ara s'obre un període de dos mesos per iniciar un nou procés electoral. 

Gerard Riart i la seva junta hauran d'estar unes setmanes més a primera línia. El president de la Federació de Ciclisme va anunciar que no es presentaria a la reelecció després de dos mandats i va deixar la porta oberta a l'arribada d'un relleu. Es va iniciar el procés electoral i aquest dimecres es va tancar el termini per a la presentació de candidatures sense que n'aparegués cap.

Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, hi va haver moviments, però el candidat no reunia un dels requisits per poder ser elegit, tenir la nacionalitat andorrana, i van desestimar seguir endavant. Davant d'aquesta situació, i segons els estatuts, la junta haurà de promoure en un termini de dos mesos la convocatòria de noves eleccions i intentar que es formalitzi una candidatura. Ara iniciaran contactes amb els clubs per mirar de trobar algun aspirant. Aquest dijous a la tarda, la junta es reunirà per concretar les accions a dur a terme les properes setmanes.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu

Comparteix:

54.236.35.159