La Federació Internacional d'Esquí de Muntanya vol que Andorra organitzi els Mundials de 2021

La Federació Internacional d'Esquí de Muntanya

La Federació Internacional d'Esquí de Muntanya vol que Andorra sigui la seu dels propers Campionats del Món, l'any 2021. Així ho han reconegut els responsables de la Copa del Món Comapedrosa Andorra, que s'ha tancat aquest matí després de dues jornades molt intenses a Arinsal.

Era la primera vegada que tota la competició es concentrava en un sol escenari i les valoracions no podien ser més positives. Després de salvar la cursa individual de dissabte amb un recorregut alternatiu que va agradar força als participants, aquest diumenge s'ha posat el millor colofó amb una cursa vertical que s'ha consolidat com una de les més elogiades del circuit.

La Federació Internacional també ha posat molt bona nota a l'organització i vol que Andorra sigui l'escenari dels Campionats del Món de 2021.

La Federació tindrà temps per presentar la candidatura fins al mes de març. Acollir els Mundials suposaria doblar el pressupost de la Copa del Món. Si finalment es descarta aquesta opció, l'alternativa seria fer créixer la Copa del Món i afegir la prova d'esprint.

Informa: Joan López
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

El MoraBanc Andorra conquereix Vitòria 27 anys després (73-77) Reaccions dels vencedors de la Vertical de l'Andorra Comapedrosa