ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La federació veu Bansko com un rival dur per a la Copa del món masculina

www.andorradifusio.ad

La setmana vinent, en el congrés de la FIS a Grècia, Andorra sabrà si se li atorga una Copa del món masculina per al 2021. La delegació del Principat surt diumenge conscient que serà complicat passar per sobre de Bansko.

Tarda de premis a Escaldes amb el reconeixement a tots els campions d'Andorra de les diferents categories i disciplines. Un dels darrers actes d'Albert Coma com a president. A final de setmana ell estarà amb la delegació andorrana al congrés de la FIS de Costa Navarino. Bansko és l'estació rival per a la Copa del món masculina. La candidatura de Soldeu no ho tindrà fàcil. "Bansko és Bulgària, és una gran estació. El president de la federació de Bulgària és molt ric, entre cometes. Estem a sota d'ell, m'agradaria que ens ho donessin, però és complicat, les coses com són. Però si no és el 2021, serà el 2022 o 2023", assegura Coma.

A Grècia Coma viurà el darrer congrés com a president al capdavant de la federació. Al juny deixa el càrrec. Recorda que "tenia 41 anys quan vaig començar com a president. El primer congrés vaig pensar que tots eren molt grans. Fa dos anys en un congrés, que hi havia els joves d'un altre país, vaig pensar: Albert, et toca".

El congrés arrenca dilluns i la decisió sobre la Copa del món masculina s'espera per a dijous o divendres. A Grècia també s'informarà de com evoluciona la feina per a les finals andorranes de la Copa del món del 2019.

Informa: David Domingo
Imatges: Enric Fernández

Comparteix: