El femení de l'Undercover Lab CV Encamp acaricia el premi a una gran estrena

www.andorradifusio.ad

El femení del Club Vòlei Encamp pot certificar aquest cap de setmana l'ascens a tercera catalana. L'equip entrenat per Adrián Garrido ha començat a competir aquesta temporada i no podia tenir una estrena millor.  

El femení de l'Undercover Lab Club Vòlei Encamp pot posar aquest dissabte el colofó a una gran temporada. Amb un punt a la pista del Lleida B l'ascens a tercera catalana serà matemàtic i la millor recompensa per a un equip que enguany s'estrenava en competició. 

"Les noies han treballat molt bé al llarg de l'any, s'han unit també algunes noies noves i és això la clau de l'èxit", detalla Adrián Garrido, entrenador Undercover Lab CV Encamp. 

Les jugadores de l'antic Valls d'Andorra formen la base de l'equip, que s'ha reforçat amb algunes jugadores foranes i que ha fet pinya al vestidor. Rosario López, jugadora Undercover Lab CV Encamp, afirma que "han aconseguit formar un gran equip". 

Amb el premi de l'ascens a tocar, la consolidació del nou projecte és també la millor notícia per a la recuperada selecció femenina. 

Informa: Joan López
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

La natació artística tornarà a tenir representació internacional amb sis nedadores infantils a Nantes  Vicky Jiménez es classifica pels quarts de final al torneig ITF W60 de Saint-Gaudens