El femení del VPC renuncia a jugar a l'Hospitalet i tanca una temporada difícil per la manca d'efectius

www.andorradifusio.ad

El VPC femení ha renunciat a disputar el darrer partit a la divisió d'honor catalana i dona per tancada la temporada. Nàdia Olm ja s'ha reincorporat als entrenaments i serà la gran novetat en les pròximes competicions de rugbi de set, com els Jocs dels Petits Estats i l'Europeu. 

El partit contra el CEU del cap de setmana passat a Prada de Moles va ser el darrer per al femení del VPC d'aquesta temporada. El club ha renunciat a disputar el partit al camp de l'Hospitalet per l'horari fixat pels locals, diumenge a les 10 del matí, que obligava a fer el desplaçament de matinada, i perquè ja no hi havia res en joc. El quinze andorrà tanca una temporada amb alts i baixos, en què l'equip ha jugat per primera vegada a la divisió d'honor catalana, però ha patit per la manca d'efectius. Tot i això, l'entrador Dani Raya fa una bona valoració. "La valoració global és bona i crec que tenim el lloc aquí".

La bona notícia és que Nàdia Olm ja es troba a la recta final de la recuperació, després de la lesió al genoll que va patir a final de la temporada passada. Olm afirma que "s'ha fet molt llarg".

Olm espera tornar als terrenys de joc per disputar amb la selecció als Jocs dels Petits Estats de Malta i jugar després l'Europeu

Informa: Joan López
Imatges: Joan López / Arxiu RTVA 

Comparteix:

L'Andorra vol trencar la sequera com a visitant a Cartagena Irineu Esteve vol seguir entre els millors a la Copa del Món