Ferran Costa creu "a mort" en la salvació

www.andorradifusio.ad

Ferran Costa reconeix que l'Andorra viu una situació molt complicada, però diu que n'era plenament conscient quan va arribar a la banqueta. Per al tècnic, la línia que està mostrant l'equip és bona. Això sí, cal més determinació i contundència. 

La derrota contra l'Albacete va ser un cop molt dur, però l'Andorra ja ha girat full i s'agafa a les opcions encara matemàtiques de permanència. Ferran Costa defensa el model de joc i la identitat de l'equip i creu que el pas endavant passa per ser més eficients a les dues àrees.

"L'equip ve de fer partits molt bons, molt bona feina, però la realitat és que ens estan fent mal amb menys del que nosaltres necessitem per fer-ne. Això és una assignatura que hi hem de fer front". 

Ferran Costa, entrenador del FC Andorra

I la manera de fer-hi front és amb més determinació i contundència. Tot i que amb l'aigua al coll, Ferran Costa veu l'equip sencer malgrat "la situació complicada". I té clar que "si només tinguéssim un 1% de possibilitats, jo hi creuria a mort".

Les baixes dels sancionats Jandro, Scheidler i Petxa obligaran a introduir canvis a l'onze titular. L'equip viatjarà a Gijón aquest divendres al matí per jugar dissabte a un quart de cinc de la tarda. 

Informa: Joan López

Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix:

La flama olímpica ja és a França Debut d'Andorra al circuit internacional de pàdel