Ferran Costa, un tècnic camaleònic per a l'Andorra

www.andorradifusio.ad

Ferran Costa es prepara per al repte de mantenir la categoria. El nou tècnic del FC Andorra destaca per la seva capacitat d'adaptació i serà presentat aquest dimarts al matí.

El projecte del FC Andorra es prepara per viure un nou canvi de rumb. La direcció esportiva i Gerard Piqué han optat per Ferran Costa com a nou entrenador amb la voluntat de redreçar la situació.

El repte començarà amb la màxima dificultat possible, ja que el de Castelldefels amb només 29 anys haurà d'intentar collar la permanència en els nou partits que resten per acabar la temporada. Tot i això, el club li ha fet confiança cega, ja que passi el que passi continuarà a la banqueta el curs vinent. Destaca per ser un tècnic camaleònic, ambiciós i amb molta determinació. Dimarts dirigirà la primera sessió d'entrenament i serà presentat com el quart entrenador de l'era Piqué al Principat.

El cas de Costa és completament atípic, ja que cal remuntar-se a molts anys enrere per veure un entrenador de menys de 30 anys dirigir un equip professional. L'ex del Badalona Futur va començar a les banquetes amb només 16 anys quan entrenava la Damm i d'allà va passar a agafar el primer equip del Manresa, amb el qual va assolir l'ascens. L'èxit amb els del Bagès no va passar per alt dels badalonins que van signar-lo enguany. I ha deixat l'equip primer i amb el títol de la Copa Federació al sarró. Una història precoç i d'èxit que espera repetir amb els tricolors.

Informa: Joel Romero

Imatges: XTVL

Comparteix:

Mònica Doria engega amb força la temporada Íria Medina, segona al gegant FIS de Soldeu