Ferran Teixidó i Laura Orgué, vencedors d'una Casamanya Extrem que vol ser Copa del Món

www.andorradifusio.ad

Ferran Teixidó i Laura Orgué han estat aquest matí els vencedors de la Casamanya Extrem, que enguany ha celebrat la segona edició amb prop de 200 corredors. La prova organitzada per l´Esquí Club Ordino Arcalís ha tornat a reunir un cartell de luxe i els organitzadors volen que en el futur formi part del calendari de la Copa del Món.

Només té dos anys de vida, però la Casamanya Extrem ja s´ha guanyat un lloc de privilegi al calendari nacional de curses verticals. Aquest matí, el centre d´Ordino s´ha omplert de corredors que es preparaven per prendre la sortida d´una cursa explosiva, amb 5 quilòmetres de recorregut i 1.440 metres de desnivell per coronar el Casamanya. Una vegada consolidada, els organitzadors somien que en el futur entri a formar part de la Copa del Món. 

A la línia de sortida no hi faltaven els vencedors de la primera edició, Agustí Roc i Laura Orgué, ni tampoc els integrants de l´equip nacional que la setmana vinent disputarà els Europeus de Curses Verticals a Chamonix, amb Maria Fargues i l´atleta Jordi Royo com a grans novetats.

En categoria masculina, la victòria ha estat per a Ferran Teixidó, que ha rebaixat el rècord de la prova, mentre que la catalana Laura Orgué ha revalidat el triomf en categoria femenina.

Informa: Joan López      Imatges: Albert Cristófol

Comparteix:

Busquets s'afegeix a la nòmina de cracs del Campus Nike Les velles llegendes prenen el protagonisme a l'Andorra Sènior Cup