Ferré no continuarà al Mundial de Ral·licròs2 per manca de pressupost

www.andorradifusio.ad

Raül Ferré no competirà aquesta temporada al Mundial de Ral·licròs2 per manca de suport econòmic. El pilot de l'ACA no ha trobat prou ajudes per continuar progressant en la disciplina, després de debutar l'any passat amb un destacat cinquè lloc final. 

El febrer passat Raül Ferré es proclamava subcampió de les GSeries en la categoria reina, al volant del mateix cotxe que va pilotar al Campionat del Món de Ral·licròs2 la temporada passada. El seu prometedor debut al Mundial, amb un destacat cinquè lloc a la classificació final i la lluita pel podi en totes les curses, no tindrà continuïtat aquest any per manca de prou suport econòmic. 

L'objectiu del pilot de l'ACA era repetir enguany a la mateixa modalitat de cotxes elèctrics i fer el salt a la categoria reina la temporada vinent, però els bons resultats als circuits no han tingut el suport esperat als despatxos. Ha estat una gerra d'aigua freda per a Ferré, que tornarà a la disciplina de muntanya. La seva pròxima cita serà la Pujada a Arinsal, els dies 10 i 11 de juny, al volant d'un Silver Car, i amb la finalitat de lluitar per la victòria a la classificació absoluta. 

Informa: Joan López
Imatges cedides per l'Automòbil Club d'Andorra

Comparteix:

Vicky Jiménez s'adjudica el primer partit en el debut als Jocs de Malta Esteve Ruiz no es classifica per la final de tir al plat