ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Final agredolç per a Doria: es queda a les portes de la final en canoa amb l'onzena plaça a Tòquio

Mònica Doria ha estat onzena a la prova de canoa en aig&uu

Mònica Doria ha estat onzena a la prova de canoa en aigües braves en la disciplina d'eslàlom dels Jocs Olímpics de Tòquio. Gust agredolç després d'aconseguir un dels millors resultats de la història de l'esport andorrà en uns Jocs i contrariada en haver quedat a les portes de la classificació per a la final olímpica a la qual accedien les 10 primeres classificades.

Doria ha tancat de manera brillant la seva participació en els Jocs Olímpics amb l'onzena plaça en la prova de canoa. Un dels millors resultats d'un esportista andorrà en uns Jocs. Dit això, el cert és que la palista mereixia més.

En la prova de caiac es va quedar fora de la final per una errada en el darrer moment quan ja tenia la classificació a la butxaca. Aquest dijous aquell punt de sort tampoc ha estat al seu costat. Ha sortit bé, amb un toc força aparatós a la porta 5 però s'ha refet.

La primera dificultat ha arribat entre les porta 15 i 16 on ha perdut la línia. A més els àrbitres han considerat que en aquesta porta havia fet un toc, circumstància que a les imatges no s'aprecia. La segona errada ha arribat a la porta 19. Per últim a la porta 20 l'han sancionada amb un altre toc que, de nou, no s'aprecia a les imatges. Sense aquests dos tocs hagués entrat a la final.

La semifinal ha seguit avançant i Doria ha tingut opcions d'arribar a la final fins a la baixada de la darrera palista. Les millors no han fallat i l'andorrana s'ha quedat a una posició d'entrar a la final. Allà, la millor palista de la història, Jessica Fox, s'ha penjat la medalla d'or olímpica que portava tot una carrera perseguint.  

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: