Les finals de la Copa del Món de BTT reuneixen un públic nombrós

www.andorradifusio.ad

Últim dia de la BTT i passat per aigua. Tot i això les pluges, que han començat a mullar a les 11 tocades d'aquest matí de diumenge, i el fred no han aturat gens els assistents. 

Alguns dels assistents venien amb uns plans que la pluja els hi ha modificat. "Volíem fer alguns ports de muntanya abans de venir, però la pluja no ens ha deixat". Tot i això són molts els que s'han apropat a veure les finals del cross-country i tot amb una sola raó: "És molt divertit veure-ho". 

La competició ve acompanyada d'un entorn carregat de food trucks, atraccions i música, que han creat una experiència que és també valuosa per als assistents. "L'espai és idíl·lic i l'ambient no pot ser millor".

A més, tot amb una decidida aposta per la sostenibilitat. Gots reutilitzables i fonts per reomplir ampolles i fins i tot la possibilitat de compensar les emissions de CO2. Això ha mantingut l’entorn natural net, i ha centrat l’atenció en els protagonistes de veritat.

Informa: Gerard Castillo
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

Estrena agredolça de Nuno Gomes al sub-23 de la Copa del Món  Mona Mitterwallner, guanyadora del cross-country de la Copa del Món de Pal Arinsal