La FIS compra el Freeride World Tour, que repetirà etapa a Andorra al febrer

www.andorradifusio.ad

L'organització del Freeride World Tour ha anunciat de forma sorprenent la fusió amb la FIS a partir d'aquesta temporada d'hivern. Ordino-Arcalís, que tornarà a rebre al febrer el circuit, valora positivament l'aliança. La federació estudiarà si pot assumir una nova estructura.

El Freeride World Tour i la FIS uneixen forces. I ho fan a partir d'aquest hivern després que la Federació Internacional hagi adquirit el control de l'organització del circuit més important del món d'esquí i surf de neu forapista. En l'àmbit organitzatiu, el World Tour no canviarà. Tampoc pel que fa al calendari 2022-2023, que inclou el retorn a Andorra entre el 4 i el 9 de febrer

Des d'Ordino-Arcalís es valora positivament l'aliança, així ho afirma el director de màrqueting Grandvalira Resorts, David Ledesma: "Creiem que li pot donar una gran implus al circuit mundial de freeride i estem segurs que aquesta aliança portarà coses bones."

Després d'aquesta adquisició, la FIS englobarà totes les disciplines d'esquí i surf de neu i ara li toca a la FAE moure peça. En aquest sentit, l'entitat estudiarà si pot assumir una estructura de freeride a partir de final de l'any vinent, com ha fet per exemple amb el parasquí i Roger Puig. La decisió estarà en mans de la junta, després de valorar l'impacte econòmic i de consultar amb el ministeri d'Esports.

Informa: Sergi Cano
Imatges cedides Freeride World Tour

Comparteix:

El binomi nacional Àlex Iscla i Forestal uneixen forces La Skyrace Comapedrosa inicia una nova etapa fora de la Copa del Món