ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La FIS fitxa Jordi Pujol per coordinar les Copes continentals

www.andorradifusio.ad

Jordi Pujol, un dels principals responsables en la inclusió de Grandvalira i Andorra en el circuit de la Copa del Món d'esquí alpí, deixa el càrrec després de dotze anys a Grandvalira i director de cursa a les Copes del Món del 2012 i 2016 i les finals d'enguany. Ara viurà les curses des de l'altre cantó com a coordinador de la FIS de les Copes continentals.

Començant pels voluntaris moltes persones han ajudat per aconseguir portar Copes del Món a Andorra. De tota manera si s'hagués de votar un màxim responsable segurament guanyaria per aclamació Jordi Pujol, cap de Desenvolupament de negoci de Grandvalira ENSISA.

Les finals de la Copa del Món del març passat van ser la culminació a una gran tasca de 12 anys al capdavant de la direcció tècnica de Grandvalira Ensisa. Assegura que "ha estat una decisió difícil perquè aquí estic molt bé". "A part dels reptes que ens hem anat marcant, la feina del dia a dia i els companys m'agraden molt", diu conscient que "és una oportunitat que he d'aprofitar i em donarà molta experiència".

Pujol no s'ha pogut resistir a l'oferiment de la FIS per ser coordinador continental dirigint els circuits Nor Am a Nord-Amèrica, el SAC a Sud-Amèrica, la Copa d'Europa i el circuit d'Oceania.

La propera temporada també serà el director de cursa al Mundial júnior i als Jocs de la Joventut.

Remarca que "si pic arribar al 2022 i estar als Jocs com a cap de pista, hauré fet uns Jocs Olímpics com a corredor, com a guia, com a entrenador, com a director tècnic i com a organitzador. Personalment per mi és molt important".

Pujol no té intenció d'abandonar la residència al país i creu que la seva influència no serà necessària per mantenir l'estatus d'Andorra a la FIS. Està convençut de deixar el càrrec en bones mans perquè "hi ha gent que porta molts anys sobradament capaç de tirar endavant el que vingui".

Aquesta pèrdua es suma a la d'Albert Coma. Dues baixes sensibles. Per Jordi Pujol és un ascens a la seva carrera, un ascens guanyat a pols.    

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Ginestà

Comparteix:

3.235.45.196