ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

La flama dels Jocs Special Olympics Granollers 2023 passa per Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

Granollers acollirà entre el 30 de març i el 2 d'abril els Jocs Special Olympics. Abans, aquest dissabte, la flama olímpica ha passat per les dues darreres seus, la Seu d'Urgell i Andorra la Vella.

La flama de la 12a edició dels Jocs Special Olympics ha estat al matí a la Seu d'Urgell i a la tarda a Andorra la Vella. Una delegació d'esportistes del país ha completat la cursa de relleus que ha anat des del Parc Central de la capital fins a la plaça Lídia Armengol on estava situat el peveter. La Jenifer, molt emocionada, ha tingut l'honor de fer el darrer relleu.

"L'important són ells i sempre seran ells. Per tant, nosaltres, tot el que puguem ajudar donant suport serà un plaer per a nosaltres", explica Jordi Mora, president de l'Special Olympics Andorra.  Per la seva banda,  David Atrié, cònsol major d'Andorra la Vella, explica que "entrenen tot l'any per a aquest tipus de competicions i per  a aquest tipus d'esdeveniments i se'ls ha de reconèixer l'esforç que fan" i posa en valor la perseverança i la superació dels esportistes. 

L'acte ha acabat amb ball al costat del Nuc, mascota de Granollers 2023. Els Jocs Special Olympics es disputaran entre el 30 de març i el 2 d'abril i comptaran amb la participació de 1.500 esportistes d'arreu del món. Andorra acudirà a la cita amb 16 atletes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Eric Escabias

Comparteix: