ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La Font Blanca es garanteix l'últim cap de setmana de gener en el complicat calendari de l'esquí de muntanya pel 2019

www.andorradifusio.ad

La Federació de Muntanyisme ja sap les dates en què se celebrarà una nova edició de la Font Blanca, inclosa en el calendari de la Copa del Món d´esquí de muntanya. Serà el cap de semana del 26 i 27 de gener del 2019.

La federació està pendent de la confirmació oficial que ha d´arribar d´aquí a uns dies en la reunió del Management Commitee de la ISMF i posteriorment en l´assemblea general, però la sol·licitud de dates per a la Font Blanca ha estat acceptada. "La federació ha demanat l'últim cap de setmana de gener, com és habitual aquests últims anys. És el que ens ofereix més garantia de neu; el bon temps, malauradament, és una mica aleatori", explica el president de la Federació Andorrana Muntanyisme, Jaume Esteve.

Problemes amb les dates de les curses

Per altra banda, el món de l´esquí de muntanya està una mica esvalotat. L'acord per dos anys entre la ISMF i els organitzadors de les curses de llarg recorregut, la Grande Course, per no solapar els calendaris no s´ha renovat i això provocarà que l´any vinent hi hagi coincidències entre curses de primer nivell. L'antic acord feia que "a l'ISMF teníem molt poques dates per a les nostres curses", explica Esteve, qui, això sí, adverteix de les coincidències que es poden produir ara. La més cridanera arribarà al març, quan se solaparà el Campionat del Món d´esquí de muntanya i la prestigiosa Pierra Menta. La polèmica està servida.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Jordi Seabra

Comparteix:

23.21.4.239