Frec a frec entre el VallBanc Santa Coloma i l'Inter d'Escaldes

El VallBanc Santa Coloma i l'Inter d'Escaldes segueixen l'estira-i-arronsa al capdavant de la lliga Multisegur de futbol. Els colomencs van golejar l'Ordino i l'Inter va guanyar el derbi escaldenc contra l'Atlètic.

Els de Marc Rodríguez van protagonitzar la golejada de la jornada contra l'Ordino, 5 a 0. Al minut 11, Pedro Santos feia el primer des dels onze metres. Al 39, Jordi Aláez era l'encarregat de fer el segon també de penal. Abans del descans, Moi San Nicolás servia en safata el tercer a Camochu. A la represa, els colomencs no van abaixar el ritme i al 59, Enric Pi feia el quart. Al 65, Txus Sosa posava la cirereta al pastís amb el cinquè, després d'una jugada col·lectiva.

L'Inter va superar l'Atlètic d'Escaldes per 1 gol a 3. Al minut 26, Adri Rodrigues desviava un xut de Bruninho per avançar els d'Adolf Baines. Abans del descans, Ilde culminava un contracop de llibre, després d'un primer refús de Periánez. A la represa, l'Inter dominava, però al 85 Ivan Vigo posava emoció al partit amb un gol en pròpia porta. Tot i això, al temps d'afegit Genís Soldevila feia el tercer i definitiu amb aquest xut encreuat.

El Sant Julià perd pistonada al capdavant de la lliga, després de perdre contra l'UE Santa Coloma per 1 gol a 0. Tot i això, els primers a generar perill van ser els lauredians amb aquest xut de Bruno que refusa Ferran Pol. Al minut 19, Jordi Rubio es treia aquesta meravella per donar els tres punts als d'Àlex Rodríguez. Novament, Ferran Pol, va evitar l'empat de Bruno amb un xut encreuat. El porter internacional seguia fent mèrits i entre ell i el pal evitaven la igualada.

En el duel a la part baixa, l'Engordany va sumar la primera victòria contra el Carroi per 0 gols a 3. El partit va posar-se de cara per als de Filipe Busto, quan al minut 13 Sebas Gómez feia el primer de penal. Minuts més tard, Aaron Sánchez desaprofitava un nou llançament des dels onze metres. A la represa, Lucas feia el segon de cap a la sortida d'un córner. A nou pel final, Marc Ferré sentenciava el marcador amb aquest xut sec.

Aquest dilluns al vespre, després de l'informatiu tots els gols i resums al 'Tot Lliga'.