El futbol nacional amb problemes de liquiditat als clubs

www.andorradifusio.ad

El futbol nacional té un problema de liquiditat als clubs. Primer va ser l'Unió Esportiva Sant Julià i ara és el torn de l'Unió Esportiva Engordany. Els jugadors fa dos mesos que no cobren i podrien no sortir a jugar aquest diumenge, fet que suposaria un dur revés a la competició.

Dijous a la nit l'Unió Esportiva Engordany tenia entrenament a la Borda Mateu. No va haver-hi sessió preparatòria. Els jugadors, que fa gairebé tres mesos que no cobren, es van tancar al vestidor per posar la problemàtica en comú.

L'Engordany té molts jugadors de la selecció. Cada cas és un món. Sobre la taula hi ha l'opció de no sortir a jugar aquest diumenge, però és difícil posar-se d'acord.

Si l'Engordany no surt a jugar diumenge a les sis de la tarda contra l'Inter Club Escaldes seria un cop dur per a la lliga. Si un equip acumula tres incompareixences queda eliminat de la competició. El club treballa amb el banc per aconseguir els diners, però aquesta situació és recurrent i no és exclusiva d'un sol club.

Informa: Cesc Sanjuan-Joel Romero
Imatge: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Micah Speight, novetat en el partit contra l'Estudiantes Una xerrada de Gabriel Pernau posarà el colofó a la mostra "Pedalant com ahir" al Bici Lab