El futur estadi de la FAF, possible solució a l'afer del Nacional

www.andorradifusio.ad

El Govern decidirà sobre l'Estadi Nacional. En la reunió d'aquest dimarts de les parts implicades no s'ha arribat a cap acord. L'opció que guanya força és que el FC Andorra jugui fins al novembre al Nacional i després passi a l'estadi que farà la Federació de Futbol.

Ni una hora han trigat les parts implicades en l'afer de l'Estadi Nacional a veure que no estaven d'acord.

"Hem intentat trobar una solució però no ha estat possible. Si que hi ha una voluntat d'arribar-hi".

 Mònica Bonell, ministra de Cultura, Joventut i Esports.

El rugbi vol tornar aquest estiu al Nacional i el FC Andorra, jugar-hi la temporada vinent. Finalment, serà el Govern qui decideixi. Sembla que la primera idea seria que l'Andorra jugués uns mesos a l'estadi, fins al novembre, quan estaria enllestit el camp d'Encamp per part de la Federació de Futbol. En aquell moment, el rugbi que es mantindria a Prada de Moles, tornaria al Nacional.

El president del FC Andorra ha reiterat la necessitat de l'equip de jugar amb gespa natural, però ha assegurat que hi ha una bona entesa i que el Govern està posant de la seva part.

"Hem posat totes les facilitats possibles i tindran el nostre camp a la seva disposició temporalment, ja que ells haurien de començar un projecte".

Fèlix Álvarez, president de la FAF.

El club de Gerard Piqué ha agraït el gest, malgrat que no s'ha parlat encara de quina seria la contraprestació econòmica. Vilaseca s'ha mostrat convençut sobre la resolució de la problemàtica.

"Estic convençut que arribarem a una entesa, així ens ho està demanant el Govern i ho farem".

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra.

Sobre la taula també s'ha plantejat la possibilitat que l'Andorra perdés la categoria. Això permetria canviar la gespa del Nacional a artificial perquè futbol i rugbi compartissin la instal·lació. Ara entrem, novament, en un compàs d'espera per veure quina solució planteja el Govern de manera definitiva i després la validació de totes les parts implicades.

Informa: Joel Romero
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Sarabia, sense temps per a lamentacions: "L'objectiu és aixecar l'ànim de la gent" Verdú compartirà l'experiència de la Copa del Món amb joves