ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les G-Series arrencaran el 12 de gener

www.andorradifusio.ad

Les catorzenes G-Series arrencaran el 12 de gener. L'organització ha endarrerit l'inici per deixar més marge a la preparació i inscripció de pilots i equips. Hi haurà més modalitats i s'espera més participació.

Neu i motor compartiran escenari una vegada més al circuit del Pas de la Casa en una altra edició de les G-Series. Com va avançar RTVA hi haurà tres noves modalitats: 2 rodes motrius, Side by Side i Carcross. L'organització ha decidit endarrerir la competició fins al 12 de gener per diversos factors. Enguany, la manca de precipitacions també ha estat un problema per al circuit. "L'any passat vam haver d'ajornar la primera cursa per culpa del circuit, perquè no teníem les instal·lacions acabades i aquest any ha sigut al contrari, han sigut els pilots que ens han demanat que si us plau 'no'. Els preparadors (ens han dit) que no tenien previst començar tan d'hora. Els hem agraït que l'any passat tinguessin paciència amb nosaltres i nosaltres hem tingut una mica de paciència amb ells (aquest any), per poder arrencar un campionat com l'edició que és, amb tots els inscrits que han d'haver-hi", explica el responsable de les G-Series, Àlex Bercianos.

Qui tornarà a repetir experiència serà Albert Llovera. El pilot que l'any passat va participar en quatre de les cinc curses enguany completarà tot el circuit de la modalitat G-Series 2. Celebra que "tots els vehicles són iguals" perquè la diferència la marca la posta a punt "i les mans" dels pilots, assegura Llovera. "Sempre em fico en els pitjors embolics. Però també és el més bonic, perquè és on es nota més què té a les mans cada pilot", afegeix el pilot.

Dissabte serà el dia de les G-Series, G-Series 2 i les 2 rodes motrius. Diumenge serà el torn del Side by Side i Carcross. Un dels reptes d'aquesta 14a edició serà congregar més pilots andorrans fins a la darrera prova el 24 de febrer.

Informa: Joel Romero
Imatges: Anna Romagosa/G-Series

Comparteix:

3.235.107.209