ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gerard Piqué es reuneix amb la junta directiva i els jugadors de l'FC Andorra

www.andorradifusio.ad

El Futbol Club Andorra ha estat, és i serà noticia els propers dies. Aquest divendres al vespre Ràdio i Televisió d'Andorra ha estat testimoni d'una de les imatges més esperades. Gerard Piqué a Andorra com a nou propietari del Futbol Club Andorra.

Sobre aquestes línies, les imatges d'aquest divendres a la tarda. Taula rodona a la cafeteria d'un hotel al centre d'Andorra la Vella. No hi havia accés a les càmeres però era ben visible la presència del jugador del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué com a nou propietari del Futbol Club Andorra. Al seu costat membres de la junta directiva, com el president Albert Ferré o l'empresari de la societat gestora Francesc Destrée.

No han estat els únics convidats a la cimera del Futbol Club Andorra. Els jugadors han anat apareixent tot seguit. Primer han arribat els capitans i poc a poc ha anat arribant la resta de la plantilla. Cap membre de la junta o de Kosmos ha volgut fer declaracions.

Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra un dels objectius de la trobada ha estat fixar la data de la roda de premsa en la qual es donaran a conèixer tots els detalls del nou projecte del Futbol Club Andorra al costat del grup Kosmos liderat per Gerard Piqué.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix: