ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gerard Piqué vol que l'himne de la Champions soni a Andorra

www.andorradifusio.ad

Gerard Piqué ha parlat per primer cop del projecte del Futbol Club Andorra que lidera, com a fundador i president del grup Kosmos, coincidint amb l'acord de patrocini de l'entitat amb MoraBanc per als propers 10 anys. El jugador del Barça s'ha mostrat molt ambiciós: vol que soni l'himne de la Champions a Andorra.

És un dels esportistes més mediàtics del planeta i la sala de premsa de MoraBanc gairebé s'ha omplert de mitjans de comunicació i tota la plantilla del Futbol Club Andorra.

Gerard Piqué ha parlat per primera vegada del projecte que lidera, com a president del grup Kosmos. Ha dit que és un projecte de país i s'ha mostrat molt ambiciós. "La gent que em coneix ho sap i riureu però jo sempre dic que ha de sonar l'himne de la Champions a Andorra", ha manifestat convençut que "és un camí molt llarg a molts anys vista". "Em fa molta il·lusió i ens deixarem la pell. Per arribar a aquest objectiu, que avui en dia es veu com una utopia, hem d'anar pas a pas, i el primer és guanyar demà i pujar a tercera".

La compareixença de Piqué s'ha fet amb motiu de l'acord amb MoraBanc, que serà el patrocinador principal de l'entitat per als propers 10 anys. El director general de l'entitat, Lluís Alsina, espera "poder construir un projecte de país". "No és un simple patrocini sinó formar part del creixement d'aquest equip", ha afegit.

Sense concretar en quins termes, Piqué ha dit que hi haurà un projecte amb la base i que vol que els jugadors del país siguin importants. Vol "demostrar que no és només un primer equip sinó que hi ha un projecte sòlid al darrere en el qual creiem en els joves perquè han de ser una font de talent que ens nodreixi de cara a reptes més importants". Quant als jugadors de casa, entén "que és un projecte de país també en la vessant esportiva" i recorda que en aquest moment "hi ha 12 integrants que són andorrans i esperem que sempre en formin part". Considera el projecte una manera de fer créixer el nivell i la competitivitat, també de la selecció. "Perquè el nivell és el que és i per millorar-lo, competir internacionalment i tenir bons resultats necessita de més talent i de millors jugadors, i això es fa treballant la pedrera i tenint més competitivitat a l'equip".

S'està negociant un acord perquè Prada de Moles sigui el camp del Futbol Club Andorra per als propers tres anys i més enllà s'estudiarà la millor opció en funció de les necessitats del primer equip per "construir un estadi o aprofitar un dels que hi ha Andorra per rehabilitar-lo", ha dit Gerard Piqué.

Coincidint amb la presentació s'ha anunciat que el Futbol Club Andorra i Special Olympics participaran conjuntament per Setmana Santa en el torneig MIC Integra que apadrina Piqué.

Informa: Joan López
Imatges: Anna Romagosa

Comparteix:

3.235.172.213