ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Gerard Riart aspira finalment a continuar al capdavant de la Federació de Ciclisme

www.andorradifusio.ad

Gerard Riart té molts números per continuar com a president de la Federació de Ciclisme, tot i que la intenció inicial era cedir el testimoni. Aquest dimecres s'acaba l'allargament del termini per presentar candidatures i com no es preveu que aparegui ningú decidit a aspirar a la reelecció.

Gerard Riart s'ho ha repensat i fa marxa enrere en la intenció de deixar la presidència de la Federació de Ciclisme, després de dos mandats.

El fet de no trobar un relleu l'ha portat a liderar una candidatura per no deixar l'entitat en mans d'una junta gestora.

L'allargament del termini per aspirar a la presidència s'acaba aquest dimecres i no es preveu que aparegui cap aspirant de darrera hora.

Riart liderarà una llista continuista amb alguna incorporació de membres d'alguns clubs. L'objectiu és començar a treballar en la preparació de la temporada vinent.

En aquest sentit, Riart ha confirmat la intenció de l'equip mexicà Efideporte Pro Cycling de seguir competint amb llicència andorrana. La idea és que Kilian Folguera s'hi mantingui per prendre part en les Copes del Món de cross country.

Enguany la pandèmia ha limitat la participació de l'andorrà a dues proves i s'espera que la situació sanitària millori per ampliar el seu calendari internacional.

Informa: Sergi Cano
Imartges: Arxiu RTVA
        

Comparteix:

34.239.179.228