Gerard Verdú i Xavi Mas representaran Andorra a Grècia

www.andorradifusio.ad

La parella de vòlei platja formada per Gerard Verdú i Xavi Mas representarà Andorra als Jocs del Mediterrani de platja, la setmana vinent a la localitat grega d'Heraklion.

Per a la Federació de Voleibol, serà una gran oportunitat perquè tots dos agafin rodatge internacional, tot pensant en els Jocs dels Petits Estats del 2025. El gerent de la Federació Andorrana de Voleibol, Agustí Boldú, assegura que "és una manera de guanyar experiència" i escollir la parella per al 2025.

Verdú i Mas preparen l'estrena internacional als Jocs del Mediterrani de platja 

Ja fa dies que Gerard Verdú i Xavi Mas preparen els Jocs del Mediterrani de platja amb entrenaments al Parc Central i competicions a Catalunya. Porten poc temps junts, però els dos afronten la cita amb experiència internacional en categories de base. 

Els dos jugadors destaquen que es "compenetren molt bé" i afronten la cita internacional amb ganes.

Verdú, de 21 anys, i Mas, de 19, seran una de les parelles més joves del campionat. L'objectiu és sumar partits i rodatge amb vista al futur, amb els Jocs dels Petits Estats d'Andorra 2025 a l'horitzó i amb alguns detalls que cal perfeccionar: "hem de treballar més la comunicació", assegura Mas. Tot això la seva màxima és una: "donarem el màxim i deixarem la bandera ben alta", afirma Verdú.

Dilluns viatjaran a l'illa de Creta i només tindran un dia per entrenar a l'escenari de la competició abans d'obrir el foc dimecres vinent a Heraklion

Informa-imatges: Joan López

Comparteix:

L'ascens no serà una opció per al Sant Julià Primer pas per tenir tir al plat a Andorra 2025