Un gol d'Eudald Vergés dona els tres punts al FC Andorrra en el debut a primera federació

El FC Andorra ha encetat la temporada a la primera federació amb victòria per la mínima contra el Linares Deportivo en partit disputat a l'Estadi Nacional. Un gol d'Eudald Vergés en el minut 32 ha estat suficient per donar els tres primers punts a l'equip d'Eder Sarabia.

L'Andorra es va  mostrar superior al Linares Deportivo des del primer moment. Els andalusos defensaven el resultat i miraven de fer mal a pilota aturada. Sarabia va sortit amb un 4-3-3 amb Carlos Martínez a la punta d'atacHéctor Hevel i Marc Fernández a les bandes. Aquests dos últims van gaudir de les primeres ocasions tricolors.

Amb dos extrems molt oberts els laterals tenien poques opcions d'atac, però, l'esquerre, Eudald Vergés, va abandonar les funcions defensives al minut 32 per trencar amb velocitat a l'interior, combinar a la frontal amb Carlos Martínez i definir amb encert davant la sortida de Nauzet.

En el temps afegit de la primera meitat Carlos Martínez va estar molt a prop del 2 a 0 però Josema va salvar el gol sota pals. A la segona meitat el FC Andorra es va dedicar a controlar el partit sense crear ocasions.

No es va patir, però el resultat curt inquietava. La més clara per als visitants va ser una rematada de cap de Castells amb aturada de Nico Ratti. Amb tot l'àrbitre havia anul·lat l'acció per falta. El resultat no es va moure i l'Andorra debuta a primera federació amb victòria.

Més de 700 espectadors van poder viure en directe el debut del FC Andorra a la categoria. Divendres els d'Eder Sarabia jugaran el segon partit de lliga al camp de l'Algeciras. Els gaditans han empatat en aquesta primera jornada al camp del Barça B.

Informa: Cesc Sanjuan
Locució: David Domingo
Fotografia: FC Andorra