ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Gol Solidari es torna a posar en marxa subhastant la samarreta de Piqué

www.andorradifusio.ad

Gol Solidari es posa en marxa amb la subhasta de la samarreta de Gerard Piqué. La iniciativa d'Ildefons Lima i Juli Sánchez té per objectiu recaptar fons per ajudar els nens del país.

La samarreta del Barça de Gerard Piqué, les botes que va lluir Antoine Griezmman en la visita al Nacional amb la selecció francesa o la granota de tot un campió del Dakar com Nasser al-Attiyah.

Malgrat començar amb samarretes de futbol que Ildefons Lima i Juli Sánchez aconseguien dels partits amb la selecció, ara ja disposen de tota mena d'articles.

Tots se subhastaran a la pàgina web de la iniciativa Gol Solidari. De fet, la samarreta de Piqué ja supera els 300 euros en només tres dies, explica molt satisfet Juli Sánchez.

Com el seu nom indica, la finalitat de l'associació té un tarannà solidari "per ajudar infants de cas nostra", destaca Ildefons Lima.

Cada setmana se subhastaran uns cinc articles d'esports diferents, però sobretot lligats al futbol. Fins ara, l'associació ja ha repartit més de 10.000 euros i la previsió és incrementar aquesta xifra amb les subhastes.

Informa: Joel Romero
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

3.226.248.180