El Govern obre la porta a un projecte amb el FC Andorra que inclogui estadi i multifuncional

www.andorradifusio.ad

El cap de Govern, Xavier Espot, obre la porta a una entesa amb el FC Andorra per tirar endavant una infraestructura conjunta, que reuneixi estadi i multifuncional. Seria als terrenys de la Borda Mateu i permetria garantir la continuïtat del projecte tricolor al país.

La reunió entre el Govern i els representants del FC Andorra va ser "productiva i positiva" segons el cap de Govern, que també ha assegurat que l'executiu farà tot el possible perquè el club progressi al país i pugui satisfer les dues parts, partint de la base que no pot sufragar l'estadi d'una entitat privada, però sí que poden sumar esforços.

Sense citar-lo, el cap de Govern es referia al projecte de multifuncional que vol tirar endavant, però per al qual ara no hi ha pressupost. Espot s'ha referit també a ajudar l'Andorra per trobar una solució mentre no es construeix l'estadi.

La pilota és ara a la teulada de l'Andorra, que ha de fer moviments per garantir aquests suports. Properament, club i Govern mantindran una nova reunió, quan es disposi de més detalls del projecte tricolor.

Informa: Sergi Cano - Ariadna Guiu
Imatges: Kevin Ribeiro - Pere Besolí - Arxiu RTVA 

Comparteix:

El vestidor del FC Andorra es blinda de la polèmica sobre la possible marxa del club El nedador Kevin Teixeira entrenarà a Antibes