Les Grandalles firmen una victòria d'escàndol contra Bulgària (119-0)

La selecció femenina de rugbi s'ha estrenat a l'Estadi Nacional amb una exhibició davant de Bulgària. Les Grandalles han anotat fins a 18 assajos i han acabat firmant un marcador d'escàndol, 119 a 0. La festa ha estat completa, amb una gran assistència d'aficionats a la grada.

Era la primera vegada que El Gran Carlemany sonava al Nacional en un partit de la selecció femenina de rugbi i les Grandalles no han pogut contenir l'emoció.

Quan ha començat el partit les andorranes han deixat clar que volien que el debut anés acompanyat d'un gran partit. Cristina Modesto ha obert la llauna amb un xut a pals als dos minuts de joc i Noa Sánchez ha firmat el primer assaig tres minuts després. El quinze andorrà ha tancat Bulgària al seu camp, ha recuperat l'oval amb facilitat i ha destrossat la defensa rival amb dinamisme i velocitat en els tres quarts. La primera part acabava amb  67 a 0 al marcador.

A la represa, les Grandalles no han abaixat el ritme i han anotat vuit assajos més, el darrer després d'una gran cursa de Noelia Pauls, per deixar el resultat definitiu en 119 a 0

L'objectiu és que el debut d'aquest dissabte tingui continuïtat, però abans les Grandalles hauran de canviar de xip aquest estiu, amb l'Europeu de set que jugaran per primera vegada en la categoria Trophy.

Imatges: Pau Bonastre
Imatges cedides: Riccie Ponce