Les Grandalles sumen la quarta medalla d'or de la delegació andorrana

Els equips estan donant moltes alegries a Andorra aquests Jocs. Aquest dijous era el bàsquet 3x3 que aportava dues medalles i aquest migdia de divendres s'hi ha afegit el rugbi de 7 femení, campió del torneig en la primera edició, amb ple de victòries.

Andorra, que no havia perdut cap partit, s'ha imposat en la final a l'amfitriona, Malta, per un ajustat 21 a 19. Al contrari de l'anterior partit, acabat amb victòria tricolor, aquest divendres les locals s'han situat ben aviat amb un perillós 0-12. Abans del descans, però, les Grandalles ja havien capgirat el marcador (14-12). A la represa, un assaig transformat per a cada equip i victòria molt patida, que val un or.

La jugadora, Noèlia Pauls, destacava l'esforç per la remuntada. "Els equips que remunten són els veritables guanyadors, no els que comencen guanyant fàcil, així que hem sapigut aixecar el cap i remuntar aquest partit. Ens ha costat molt, però ha valgut la pena."

Aquest or del rugbi femení és el quart de la delegació andorrana després dels aconseguits per Nàdia Tudó, Pol Moya i Nahuel Carabaña.

Imatges: Anna Romagosa