Guerrero agafa les regnes del FC Encamp amb l'objectiu de reduir el deute i apostar per la base

www.andorradifusio.ad

El FC Encamp ha viscut un canvi de presidència traumàtic. Va haver de ser la Batllia qui obligués a convocar una assemblea, arran de la qual Òscar Guerrero va fer-se càrrec del club, posant fi al mandat de Christian Cellay. El nou president ignora l'estat del club, sospita que hi ha molts deutes, però vol recuperar-lo amb l'aposta per la base com a objectiu prioritari.

Òscar Guerrero ja és a tots els efectes president del FC Encamp. L'obscurantisme de l'anterior màxim responsable, Christian Cellay, va portar un grup de socis a anar a la Batllia, que va forçar la convocatòria d'una assemblea. En ella, i sense Cellay, els socis van elegir nou president.

Ja amb tota la documentació en regla, Òscar Guerrero assumeix el repte de reflotar l'històric club, sense conèixer ben bé en quina situació es troba, tot i que sospita que el deute pot ser important. "Encara no se'ns ha facilitat la documentació, així com tot el material que té la junta directiva anterior. La veritat que no sabem en quina situació econòmica està el club ni a nivell esportiu, sobretot el futbol 11", afirma el nou president.

Guerrero té clara l'aposta: tornar a fer de la base del FC Encamp un referent al país. "L'objectiu principal, a part de minvar els deutes, es donar-li molta importància a la base que és el pilar d'un club. I més quan hem sigut un club referent a nivell de base a Andorra."

A hores d'ara, l'Encamp té dos equips sèniors, de futbol i futbol sala, i un parell d'equips jugant a futbol sala a Catalunya. I sense base. Recuperar l'esplendor del club és el gran repte de la nova directiva.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa-FAF

Comparteix:

Caminal s'estrena al Mundial júnior amb un 26è lloc en el descens El MoraBanc vol mantenir-se invicte a casa contra el Gipuzkoa