L'Handbol Thuir s'emporta el Trofeu Handball School davant el Tournefeuille

www.andorradifusio.ad

El Thuir francès va imposar-se aquest dissabte al Trofeu Handball School a les també franceses del Tournefeuille. El partit forma part de la pretemporada d'ambdós equips durant l'estada a Andorra.

Andorra és terra d'estades esportives aquest estiu, i l'handbol no es queda enrere. Aquest dissabte va disputar-se el Trofeu Handball School al pavelló dels Germans Riba entre el Thuir i el Tournefeuille, de la National 1 i 2 francesa respectivament, amb victòria per a les primeres

El Thuir ha aprofitat aquests dies per entrenar-se en alçada. L'entrenador del Thuir, Sergi Gimeno, explica que "és el tercer any que venim i estem molt bé".

Enguany, han decidit quedar-se a Aina, i aixo permet crear cohesió entre l'equip, tal com detalla la jugadora Anna Manaut. "És una cohesió que potser en un hotel no tenim."

El Trofeu va estar marcat per la intensitat i la duresa, però una vegada acabat el partit totes van fer gala de la companyonia a l'entrega de premis.

Informa: Joel Romero
Imatges: Marc Matute

 

Comparteix:

El FC Andorra vol fugir de la relaxació i seguir comptant els partits per victòries El resident Tom Pidcock estrenarà el mallot arc iris a la Copa del Món de BTT d'Andorra