"Hem de competir i mostrar una millor versió"

Les desconnexions tornen a passar factura al MoraBanc. Els tricolors van pagar un mal segon quart contra el BAXI Manresa i, tot i reaccionar, van quedar-se a les portes de sumar el cinquè triomf del curs.

La derrota contra el BAXI Manresa és d'aquelles que fan especialment mal. "Ens hagués encantat dedicar la victòria a la memòria de Toni Martí, segurament estem aquí gràcies a ell", reconeixia el tècnic tricolor, Natxo Lezano, a la roda de premsa.

Després de Tenerife l'equip havia de reaccionar, i Lezkano ho tenia clar. "No crec que haguéssim de rentar cap cara, el que hem de fer és competir i mostrar una millor versió per tenir més opcions."

I és que, un cop la pilota va entrar en joc, els del Bages van mostrar tot el seu potencial amb un atac ràpid i una defensa molt intensaEl MoraBanc va intentar respondre amb talent individualPerò, els del Bages ho tenien clar: Córrer, córrer i córrer. Un parcial de 12 a 24 al segon quart va complicar molt les coses als tricolors.

L'equip va millorar a la segona meitat aplicant una defensa en zona i va enganxar-se al partit. L'aparició de Borg, Okoye i Tyson Pérez, autor de 24 punts, 8 rebots i un 22 de valoració va ser insuficient. Al final, 86 a 90, i segona desfeta consecutiva.

El MoraBanc suma 4 victòries i cinc derrotes, però ara jugarà tres partits fora de casa consecutius contra Granada, Reial Madrid i Girona.

Imatges: Liga Endesa