L'Herbalife Gran Canària mesurarà l'estat físic del MoraBanc Andorra

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc vol mantenir-se en la lluita per la vuitena plaça, per això aquest diumenge a la nit ha de guanyar l'Herbalife Gran Canària. L'estat físic dels tricolors és la principal incògnita, després dels nombrosos partits en pocs dies.

Aquest serà el quart duel entre tricolors i canaris aquesta temporada. Dos vells coneguts, malgrat que els de Porfi Fisac han variat molt la plantilla de l'inici de curs, "fins a arribar a un punt en què tot encaixa", ha indicat l'entrenador del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro.

En aquest sentit, ha remarcat que l'equip rival "està en el millor moment de la temporada", mentre que "nosaltres estem en una pujada però no puc assegurar quin és l'estat físic".

Precisament, aquest dubte és la principal inquietud dels tricolors per donar continuïtat a les bones sensacions. Navarro he remarcat que l'equip es troba en un moment on "alguns jugadors necessiten entrenar, però no podem, mentre que altres no ho necessiten tant".

El tècnic tindrà el dubte de Malik Dime. El jugador té l'alta mèdica, però fa dos mesos que no juga. Una situació que no és nova per a Navarro, que assegura que "no està preparat per jugar". Amb tot, "estem en un punt que per recuperar-lo l'hem de fer jugar".

El duel directe per la lluita per la vuitena plaça començarà a les vuit de la nit al Poliesportiu. El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA

Comparteix:

El FC Andorra jugarà el play off després d'una jornada rodona El 1r torneig Circuit Prestige de pàdel aplega 180 participants