Hinterreitner torna a gaudir de l'esport amb les curses de muntanya 

www.andorradifusio.ad

Després de tancar etapa com a esquiadora, Sissi Hinterreitner n'ha obert una de nova a les curses de muntanya. Es va estrenar a la Copa d'Andorra amb un segon lloc als 21 quilòmetres de la Jorma Urban Trail, però diu que ara, més enllà dels resultats, només vol tornar a gaudir de l'esport. 

Va començar a córrer a la muntanya quan entrenava amb la Federació d'Esquí i ha redescobert un esport que la connecta amb la natura. Tot i el segon lloc que va firmar a la cursa de 21 quilòmetres de la Jorma Urban Trail, Sissi Hinterreitner té clar que els resultats ara han passat a un segon terme. "El resultat més igual, vaig a gaudir i a provar nous reptes i sensacions", ha apuntat Hinterreitner.

La retirada com a esquiadora, ara fa quatre anys, va posar punt final a una relació difícil amb la competició d'elit i va obrir una de nova en què està definint la seva identitat més enllà de l'esport. 

Centrada en els estudis, Hinterreitner només vol tornar a gaudir amb l'esport, però no tanca la porta a continuar progressant i deixar-se portar per nous reptes. 

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada

Comparteix: