L'històric FC Encamp corre perill de no ser inscrit a segona la temporada vinent per no presentar-se a l'últim partit

www.andorradifusio.ad

El FC Encamp no es va presentar a l'últim partit del play-off d'ascens a la lliga Multisegur i el seu futur és negre. Podria ser expulsat de la competició un any i després, no pujar durant una temporada. En canvi, a Primera, l'Unió Esportiva Sant Julià ha pagat als jugadors i es van presentar contra l'Ordino.

Cap de setmana de contrastos per al FC Encamp. Mentre l'equip de futbol sala conqueria el Memorial Canut i celebrava el triplet, el de futbol no es va presentar a jugar l'últim partit del play-off d'ascens a la lliga Multisegur contra l'Esperança d'Andorra. 

Els jugadors, totalment amateurs i sense contracte, van fer la segona incompareixença de la temporada i en tractar-se de les tres últimes jornades, el club corre perill de no poder ser inscrit la temporada vinent a segona i no pujar en la següent. Estan pendents de la resolució del comitè de competició.

En canvi, a primera, l'UE Sant Julià va salvar-se per la campana de la tercera incompareixença. El president va reunir-se un per un dissabte passat amb els jugadors i el cos tècnic i va pagar els que se'ls devia. Així, la històrica entitat va evitar l'expulsió i la temporada vinent jugarà a segona.

Qui ho vol evitar és l'UE Engordany, que disputarà la promoció per no baixar contra el Carroi. Els integrants de la plantilla arrosseguen tres mesos sense cobrar i la setmana passada van presentar una denúncia a Inspecció de Treball i a la Batllia. 

Informa: Sergi Cano - Joan López
Imatges: Arxiu RTVA - cedides FAF

Comparteix:

Les estadístiques coronen el MoraBanc com a millor equip de la història a la LEB Or Aaron Ganal: "Quan vaig sortir, Lezkano em va dir que gaudís molt de l'experiència"