Ilde Lima rep l'ovació de tot l'estadi de Sion en l'adeu com a internacional

Derrota 3 a 0 de la selecció de futbol contra Suïssa en el sisè partit de la fase de classificació per a l'Eurocopa. El protagonista del partit va ser Ildefons Lima, que va tancar una trajectòria de 26 anys i 137 partits vestint la samarreta tricolor.

Va sortir a l'onze titular, fins que va ser substituït per Cucu Fernández al minut 23. Tots, companys, rivals i el públic de l'estadi Tourbillon de Sion, el van acomiadar amb una tancada ovació. Pel que fa al partit, Andorra va mantenir el marcador a zero el primer temps, però la líder de grup va certificar la superioritat amb tres gols a la represa. El darrer, de penal i en el temps afegit. La selecció no tornarà a jugar fins el pròxim 12 d'octubre a l'Estadi Nacional contra Kosovo.

Ja no hi serà Ildefons Lima, que reconeixia l'emoció "al sortir al camp, durant els minuts que he jugat... al veure l'agraïment de tothom que reconeix tants anys representant un país. Et sents orgullós de tota la carrera i molt content. Llàstima del resultat però tinc la satisfacció d'haver-me retirat en un ambient de futbol així". Qui no estava tan satisfet era els seleccionador, Koldo Álvarez de Eulate, que lamentava que l'equip no havia aconseguit mantenir el bon nivell del primer temps durant tot el partit. A la represa, reconeixia Koldo, "hem patit perquè no hem sabut aturar el seu joc i si agafen ritme de circulació de pilota troben desajustos".