L'Inter d'Escaldes, campió de la lliga nacional

L'Inter d'Escaldes torna a regnar a la lliga nacional, després d'empatar a 2 contra el Sant Julià. Els escaldencs han remuntat un 2 a 0 al temps afegit per endur-se el tercer títol consecutiu.

Per tercer any consecutiu, l'Inter d'Escaldes s'ha proclamat campió de lliga, i ho ha fet en un final d'autèntic infart amb dos gols al temps afegit.

El campió ha tirat d'ofici i caràcter per endur-se un nou títol. En la darrera acció del partit, Ildefons Lima feia aquest gol per posar el 2 a 2 final contra el Sant Julià. El veterà central havia entrat al tram final com a davanter centre i ha fet embogir Borda Mateu. (ambient)

Un minut abans, també al temps afegit, Joel Paredes havia fet el primer de l'Inter amb aquest xut encreuat des de fora de l'àrea.

Els lauredians s'havien avançat amb gols de Julián Fernández a la primera meitat i de Manuel Casas al minut 61, però s'han quedat fora de competicions europees sobre la botzina amb l'empat.

L'empat deixava el Sant Julià sense competició europea, i és que l'alegria dels escaldencs no ha estat l'única de la tarda.

Imatges: Ricard Tenza