L'Inter d'Escaldes cau eliminat a la pròrroga pel Teuta albanès a la Conference League

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat en la segona ronda de la Co

L'Inter d'Escaldes ha quedat eliminat en la segona ronda de la Conference League. Els escaldencs han perdut a l'afegit per 0 a 3 contra el Teuta, que ha remuntat el 0 a 2 de l'anada en un partit de molta tensió i amb un mal arbitratge.

Com es preveia els albanesos han sortit a l'atac i de seguida s'han fet amb la possessió de la pilota. Plaku ha estat el gran protagonista després de marcar els dos gols, un a cada part, que han forçat la pròrroga.

En el temps suplementari el Teuta ha liquidat l'eliminatòria amb el tercer gol, de penal, en el minut 105.

Imatges: Pere Besolí