L'Inter d'Escaldes perd en l'anada al camp del Cluj (3-0)

L'Inter d'Escaldes va perdre 3 a 0 en l'anada de la segona ronda prèvia de la Conference League, al camp del Cluj. Els romanesos es van avançar al minut 5, amb un gol de penal, i van fer el segon abans del descans.

El tercer va arribar a les acaballes del partit, amb un gol en pròpia porta. Els jugadors Adri Muñoz i Cristian González han lamentat les ocasions fallades i consideren el Cluj un rival superior. "Crec que hem estat bé en totes les línies a la zona defensiva i hem tingut les nostres opcions. Al final, la derrota fa mal", ha comentat Muñoz.

El partit de tornada es jugarà dimecres vinent a l'estadi Comunal Joan Samarra.