L'Inter lamenta l'eliminació a la Conference League contra el Teuta

L'Inter d'Escaldes plora amargament l'eliminació a la Conference League. I és que l'equip no va saber fer valer el 0-2 de l'anada. Per tant, serà el Teuta albanès qui accedeixi a la tercera ronda de la competició.

El somni europeu es va convertir en malson. L'Inter d'Escaldes, tenallat pels nervis i per un mal arbitratge, va perdre a la pròrroga contra el Teuta per 0-3.

Els albanesos,  més ambiciosos i esperonats pel resultat de l'anada, van anar pel partit. I el premi el van trobar a la pròrroga per un penal de José Antonio, que Kallaku va convertir.

Abans l'Inter no havia estat capaç d'imposar el seu joc. Molt endarrerit i sense trepitjar l'àrea rival, el Teuta va ser l'amo del partit, amb Plaku, autor dels dos gols que igualaven l'eliminatòria com a braç executor.

Amb el 0-3, els andorrans van apel·lar a l'èpica. I a punt van estar de sortir-se'n, amb una rematada al travesser i un penal reclamat. Però els nervis, el cansament i l'àrbitre van acabar de convertir l'eliminatòria en un malson.

"A vegades el futbol és desagraït" ha assenyalat l'entrenador Albert Lopo, tot remarcant que "de tot s'ha d'aprendre". Amb tot, condia que "l'any que ve l'equip tornarà a estar a Europa".

L'aventura europea del campió de lliga s'ha acabat en segona ronda. Aquest dijous serà el torn del Futbol Club Santa Coloma, que arriba amb un 3 a 0 en contra davant l'històric Hibernian d'Escòcia. Mala peça al teler.

Imatges: Pere Besolí