ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Irineu Esteve arrencarà la Copa del Món d'esquí de fons el 27 de novembre a Ruka

www.andorradifusio.ad

La FIS ha confirmat el calendari de la Copa del Món d'esquí de fons i els protocols sanitaris a seguir durant el campionat. Irineu Esteve trenca la tradició de començar a Lillehammer i arrencarà una setmana abans, el 27 de novembre, a Ruka. Tour d'Esquí al Nadal i el Mundial al març seran els grans reptes.

El principal escull era la quarantena imposada per Noruega a tots els visitants. La federació internacional ha arribat a un acord perquè tots els membres de la Copa del Món puguin obtenir un permís especial durant les curses.

A banda d'això, els atletes i integrants dels equips hauran de passar una prova al seu país abans de sortir i una altra a càrrec de la FIS al lloc de la competició. En proves de llarga durada com el Tour d'esquí, es faran tests cada tres dies.

A partir d'ara, Irineu Esteve ja pot treballar amb un calendari més clar. Amb tot, hi ha molta incertesa al voltant de les proves preparatòries prèvies a la Copa del Món. Això ha fet que l'equip hagi decidit, a diferència dels anys pretèrits, acudir a l'obertura de la Copa del Món a partir del 27 de novembre a Ruka.

L'esquiador andorrà anirà a Finlàndia com a preparació per a la segona prova del circuit mundial a partir del 4 de desembre a Lillehammer.

Els grans objectius d'enguany seran el Tour d'Esquí els deu primers dies del 2021 i el Mundial, al març, a Alemanya.

Més incerteses per a Carola Vila

Més incertesa hi ha al voltant del calendari de Carola Vila a la Copa d'Europa. El circuit continental disposa de menys recursos i algunes proves podrien sortir del calendari, tot i que sembla que la majoria es mantindran.

Aquesta setmana, l'equip és a Andorra, però diumenge tornarà al Pas de l'Stelvio per fer una altra estada sobre la neu.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Arxiu/ FAE 

Comparteix:

54.236.35.159