Els Isards jugaran a l'Estadi Nacional contra Finlàndia i s'estrenaran al Comunal Joan Samarra davant de Noruega

www.andorradifusio.ad

La selecció de rugbi ja té llum verd de LaLiga per jugar a l'Estadi Nacional el pròxim compromís a la Conferència Nord 2 europea, el 22 d'abril contra Finlàndia. Els Isards disputaran set dies després el darrer partit de la fase, contra Noruega, per primera vegada al Comunal Joan Samarrra

La selecció de rugbi jugarà finalment al Nacional un dels dos partits que li resten de la Conferència 2 Nord europea. Serà el 22 d'abril, contra Finlàndia. Que els Isards hi continuessin jugant era un dels punts del conveni d'ús de la instal·lació signat pel Futbol Club Andorra i la Federació de Rugbi i ja s'ha rebut l'autorització de LaLiga perquè sigui realitat en el pròxim compromís del quinze tricolor.   

No hi haurà coincidències de calendari, perquè l'Andorra jugarà aquell cap de setmana al camp de la Ponferradina, i les adequacions per encabir un partit de rugbi a l'actual camp de futbol seran mínimes. Els forats per plantar els pals que s'ubicaran en el lloc de les porteries ja estan fets i només s'hauran de retirar les banquetes per respectar la zona de seguretat de tres metres i mig a cada lateral. 

Set dies després els Isards jugaran el darrer partit de la fase contra Noruega. La coincidència del partit del Futbol Club Andorra el mateix cap de setmana al Nacional contra el Mirandés ha obligat a buscar un estadi alternatiu i l'escenari serà finalment el Comunal Joan Samarra, l'únic amb prou espai de seguretat als laterals. Els forats per plantar els pals ja es van fer l'estiu passat per acollir l'estada de la selecció femenina de França per preparar el Mundial de Nova Zelanda. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

 

Comparteix:

Andorra Turisme patrocinarà el FC Andorra amb prop d'un milió d'euros L'Esperança d'Andorra puja a la primera divisió de futbol sala