Els Isards viatjaran a Noruega amb sis jugadors del primer equip del VPC i moltes cares noves

www.andorradifusio.ad

La selecció de rugbi afronta el darrer compromís de l'Europeu, dissabte a Noruega, amb una convocatòria farcida de cares noves. La proximitat del play-off d'ascens del VPC ha condicionat la llista de Thierry Barbiere, que només podrà comptar amb sis jugadors del primer equip. 

Els Isards que s'enfrontaran a Noruega, dissabte a la localitat d'Horten, tindran poc a veure amb l'equip que es va imposar als víkings ara fa un any a Prada de Moles. La proximitat de l'eliminatòria per l'ascens a la divisió d'honor B espanyola, que el VPC jugarà contra el Ponent de Mallorca l'11 de maig a la Foixarda, ha condicionat del tot la convocatòria de Thierry Barbière.

La prioritat és que el club pugi de categoria i per evitar el risc de lesions, s'ha acordat amb la federació reservar algunes peces importants al quinze de Dani Raya, com Nil Tomé, Pep Arasanz, Adrià Calvó i Leon Laguerre. A Noruega només viatjaran sis jugadors del primer equip del VPC. N'hi haurà sis més del segon i un del sub-18. La resta seran internacionals que juguen fora del país. 

Per als Isards serà el quart i últim partit de la fase, tot i que fins ara només han pogut disputar un sobre el terreny de joc, a Dinamarca el setembre passat, amb derrota per 36 a 8. Els dos següents es van suspendre, per incompareixença de Letònia i per no disposar de camp contra Finlàndia. Per la seva banda, Noruega ha perdut els dos compromisos que ha jugat fins ara, contra Letònia i Dinamarca. 

Informa: Joan López
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

La selecció de futbol jugarà un amistós contra Irlanda del Nord La Titan Desert completa aquest dimecres l'etapa marató