Jona viu el millor comiat possible en el darrer partit al CE Sant Julià

El Sant Julià de futbol sala ha tancat aquest dissabte la temporada a la Tercera Divisió amb un triomf 2 a 1 contra el Salou. El resultat, però, era el de menys, el més important era retre el millor homenatge a Jona.

Jona ha estat el gran protagonista del partit. Les pancartes que lluïen avui a la pista auguraven un comiat de traca.

Després de tota una vida al Sant Julià, l'internacional andorrà deixa el club. A més, el final ha estat de pel·lícula. Als 15 minuts Emidio ha aprofitat una badada del porter visitant per avançar els lauredians.

A la segona meitat, el Salou, que s'estava jugant la permanència, ha empatat el partit. A cinc minuts del final com si és tractés del guió d'una pel·lícula, el Sant Julià ha acabat guanyant el darrer partit de lliga amb un gol de Jona en el seu darrer partit amb aquesta samarreta.

Jona ha estat el protagonista durant el partit i encara més després. Tothom s'ha quedat a la pista per repassar la seva trajectòria al club, difícil aguantar les llàgrimes. Aquest número 3 ja és etern.

Jona no té pensat retirar-se i l'any vinent jugarà a la Lliga andorrana, tot i que encara no té decidit en quin equip.

Imatge: Guillem Casal